κρέατα

ΥΛΙΚΑ

   • 1,5 kg κρέας αρνί

   • 3 κούπες ρύζι 

   • 1 κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους 

   • 2 μεγάλες ντομάτες 

   • 5,5 φλιτζάνια ζωμό κρέατος 

   • 1 / 2 φλιτζάνι φυτικό λάδι η ελαιόλαδο

   • Αλάτι 


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 
Κόβουμε το κρέας,προσθέτουμε 6 φλιτζάνια νερό και βράζoυμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες κόβουμε σε κύβους και προσθέτουμε στα κρεμμύδια. Πλένουμε το ρύζι,στραγγίζουμε και προσθέτουμε στο τηγάνι ανακατεύοντας συνεχώς. Σε πυρίμαχο σκεύος μεσαίου μεγέθους τοποθετούμε το μαγειρεμένο κρέας με το ζωμό του λίγο μαύρο πιπέρι,το αλάτι και το ρύζι με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε το  πιλάφι με το σε κρέας σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι να απορροφηθεί όλο του το νερό και να πιάσει κρούστα . Σερβίρετε ζεστό.

Καλή όρεξη Αλίντα Κανάκη!!!!