Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Ψωμί γεμιστό με σκόρδο και τυρί



Υλικά:
 1 χθεσινή μπαγκέτα η φραντζόλα
- 200 γρ. μαλακό τυρί της αρεσκείας σας
- 100 γρ. μαλακό βούτυρο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- μαϊντανό και άνηθο 


Εκτέλεση: 




Χαράζουμε με εγκοπές διαγώνια το ψωμί. Πολτοποιούμε το σκόρδο και ανακατεύουμε με το τυρί, το βούτυρο και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Γεμίζουμε τις εγκοπές του ψωμιού, τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ανοίγουμε  το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά για να ροδίσει από πάνω το ψωμί ελαφρά. Σερβίρετε κομμένο σε φέτες και είναι …απλά υπέροχο.

Καλή σας όρεξη!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου