Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Πατατοσαλάτα






Υλικά:

5 με 6 πατάτες
1 φλιτζάνι αγγουράκια τουρσί
γιαούρτι
μαγιονέζα
άνηθο ψιλοκομμένα
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τις πατάτες μας και τις κάνουμε στην συνέχεια πουρέ, αφού όμως έχουμε κρατήσει δύο. Ψιλοκόβουμε τις δύο πατάτες σε κύβους, κόβουμε τα αγγουράκια τουρσί σε μικρά κομμάτια και ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό. Τα ρίχνουμε στον πουρέ μας, όπου και προσθέτουμε μετά το γιαούρτι και την μαγιονέζα. Ανακατεύουμε καλά και από πάνω πασπαλίζουμε λίγο κόκκινο πιπέρι, άνηθο και μαϊντανό. Την αφήνουμε για μερικές ώρες στο ψυγείο και την σερβίρουμε κρύα.

Καλή όρεξη!!!!
Αλίντα Κανάκη
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου