Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Eύκολα τυροπιτάκια



Υλικά:

1 κεσεδάκι γιαούρτι παραδοσιακό
1 κεσεδάκι βούτυρο βιτάμ
1 φαρίνα απ αλεύρι
200 γρ. τυρί φέτα
100 γρ. ανθότυρο
πιπέρι
βούτυρο με κρόκο αυγού για το άλειμμα

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια λεκάνη το γιαούρτι, το βούτυρο και τη φαρίνα, ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ζύμη. Την αφήνουμε για 40′ να ξεκουραστεί.Θρυμματίζουμε τη φέτα ανακατεύουμε με το ανθότυρο και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, ανοίγουμε φύλλα  κόβουμε στρόγγυλα κομμάτια με ένα ποτήρι η κούπ –πάτ για τυροπιτάκια τα γεμίζουμε με το υλικό τυριών και τα κλείνουμε.Αλείφουμε με κρόκο αυγού ανακατεμένο με το βούτυρο, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς για 1ο′ και ψήνουμε για 20′-25′. 


Καλή όρεξη !!!!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου